Šo salātu sastāvdaļas vienmēr atradīsies jūsu ledusskapī. Gatavosiet to ne ilgāk kā 15 minūtes. Un, pateicoties manai mērcei, salātiem izrādās ļoti interesanta garša.
Kāpostus sagriež strēmelītēs.
Nekavējoties pievienojiet tam šķipsniņu sāls un viegli samaisiet to ar rokām, lai kāposti kļūtu mīkstāki un lai veidotos sula.
Sīpolu sagriež pusgredzenos.
Vārītu gaļu sagriež nelielos kubiņos. Ja gaļas nav, var ņemt šķiņķi.
Smalki sagrieziet zaļumus.
Lasi vēl: Un kā tagad apstāties? 2 kartupeļi un bietes. Visu samaisa un gardums gatavs
Tagad ielieciet visas šīs sagatavotās sastāvdaļas bļodā.
Samaisiet visu kopā.
Pievieno majonēzi, kečupu un nedaudz franču sinepju graudiņu.
Vēlreiz visu labi samaisa. Un šķiet, ka tikai dažas kāpostu piedevas padara salātu garšu pavisam citādu.
RECEPTE:
500 g svaigu kāpostu
1 mazs sīpols
150-200 g vārītas gaļas (šķiņķis)
1 ķekars zaļumu (dilles, pētersīļi)
2-3 ēdamkarotes majonēzes
1-2 ēdamkarotes kečupa
1 ēdamkarote sinepju graudiņu
Šķipsniņa sāls
Viss, kas mums jādara, ir jāpārliek salāti skaistā salātu bļodā un jāpasniedz.
Lasi vēl: Es jums parādīšu, kādu šķīdumu es ieleju izlietnē reizi mēnesī. Mums jau vairākus gadus nav bijis aizsērējumu
Lai jums labi garšo!